Wat begonnen is als een probeersel, is in een paar jaar uitgegroeid tot een serieuze hobby waar we al veel mensen gelukkig mee hebben gemaakt: het maken van sieraden van – meestal- antiek bestek.  
Je slaat een lepel niet zomaar plat, je buigt een vork niet zomaar tot een mooi sieraad. Behalve kracht en beleid, is er meer nodig om te komen tot een mooi sieraad van puur handwerk. Immers, het moet ook mooi blijven nadat het al veel gedragen is.
Het mooiste bestek, gecombineerd met  veelal  -zelf- geïmporteerde glazen kralen uit Kroatië, maken dat u op deze site sieraden aantreft die u in de winkel niet kunt kopen. Veel modellen zijn uniek en door ons zelf ontworpen.
Een vergelijkbaar model zal er op lijken, maar helemaal hetzelfde zal het nooit kunnen zijn. Daar is het ook handwerk voor.
Inmiddels hebben  we het assortiment  van Debestekkerie uitgebreid met kandelaars van bestek waar we op kunstmarkten, fairs, landgoedfairs, boerenmarkten, oude ambachtenmarkten enz. onze kraam kleur mee geven.
Bij Debestekkerie streven we naar unieke producten van gereclycled materiaal, die nog lang een tweede leven zullen hebben.
Heeft u zelf een bepaalde vorm in gedachten, die u in een sieraad van een lepel of een vork zou willen hebben, neemt u dan contact met ons op. We kunnen altijd samen kijken wat realiseerbaar is.

Mocht u vragen hebben, stuur dan een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Evert en Marijke Scheffer